Munkatársak

Dr. Bóka Mónika

2006-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetem Fogorvosi Szakán „summa cum laude” minősítéssel. Szakdolgozatomban a fogszabályzó kezelés következtében bekövetkező temporomandibuláris ízületi elváltozások tanulmányozásával foglalkoztam. Szakgyakornoki időmet körzeti és magán rendelőben, illetve a Fogászati és Szájsebészeti Klinikán, Szegeden töltöttem, ahol nagyon sok akut fájdalmas állapottal találkoztam, például az ügyeleti rendelések során. Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgámat 2011-ben szereztem meg Budapesten, ahol kiválóan megfelelt eredménnyel végeztem.
Fontosnak érzem a fájdalom mielőbbi megszüntetését és a hosszú távú panaszmentesség biztosítását, mely esetében a precízen kivitelezett gyökérkezelés kulcsfontosságú lehet. Célom, hogy az emberek bizalommal forduljanak hozzám.

Dr. Barta Dávid Jenő

2004-ben végeztem Szegeden fogorvosként. Klinikai szakgyakornoki időmben a szájsebészeti ambuláns és fekvő beteg ellátásban szereztem tapasztalatot. 2007-ben sikeresen abszolváltam dentoalveoláris szájsebészet szakvizsgámat Budapesten. Magánrendelésem során számos bonyolult altatásos és szájsebészeti esettel találkoztam már, számtalan félős páciens problémáját sikerült megoldani.
Fő elhivatottságom az implantációs protetika kivitelezésével olyan emberek életminőségének javítása, akiknél a műgyökér beültetéssel a fogpótlás esztétikailag és funkcionálisan is magabiztosságot kölcsönöz.

Munkatársak

Gál Anikó

2003-ban végeztem a Kossuth Zsuzsanna Egészségügyi Szakközépiskolában Szegeden. Még abban az évben elkezdtem a fogtechnikusi tanulmányaimat, sikeresen zártam 2006-ban, amelynek köszönhetően nagy segítséget tudok nyújtani a rendelőben történő fogtechnikai munkákkal kapcsolatban. 2007-re fogászati szakasszisztensi képesítést abszolváltam.

Csegezi Zita

1998-ban ápoló képesítést szereztem, 2006-ban fogászati asszisztens képzésen ugyanebben az évben a SZTEJGYTF egészségtan szakán végeztem.Az egyéb fogászati asszisztensi tevékenységeken kívűl, fontosnak tartom a beteg -asszisztens- fogorvos kapcsolati rendszer megfelelő alakítását, amely a kezelés elviselhetőségének egyik döntő tényezője.

Munkatársak

Prof. Dr. Méray Judit

Aneszteziológus szakorvos

Kiss Árpádné Julcsi

Aneszteziológus asszisztens